Magazinul online Elefant

magazinul online
Elefant

Efectueaza cumparaturi de la Elefant si primesti 3.5% din valoarea acestora. Trebuie sa fi autentificat inainte de a comanda.
intra in cont sau creeaza cont
afla cum functioneaza

Mergi la magazin
Elefant.ro este un mall virtual, unde clientii pot accesa cea mai mare librarie online, dar si categorii precum fashion si cosmetice. Numele a fost ales special, deoarece magazinul online doreste sa se identifice cu un elefant, adica sa fie urias, stabil, agil si prietenos.

Clientii pot alege dintr-o vasta selectie de carte, ebooks, jucarii, articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice.

Modalitatile de plata disponibile sunt ramburs sau online prin card. Livrarea se realizeaza prin intermediul curierului rapid sau Postei Romane.

Pentru curier, taxele de livrare sunt 7,99 lei in Bucuresti si 11,99 lei in restul tarii, iar pentru posta, tariful este unic de 11,99 lei. Transportul este gratuit pentru categoria Fashion, pentru comenzi care depasesc 149 lei. Returul se poate realiza, conform legii, in termen de 10 zile de la primirea comenzii.

Atentie: Pentru produsele din categoriile Filme, Muzica si eReadere valoarea cashback-ului poate varia, aceasta fiind mai mica

Aboneaza-te la newsletter

Fii permanent la curent cu noutatile si bucura-te de promotiile tuturor magazinelor online!