Daca ati decis ca afacerea dvs. este pregatita pentru un sistem mPOS, urmatorul pas este sa va dati seama cum functioneaza acesta si care sunt beneficiile.

Pentru intreprinzatorii din comert cu amanuntul, cu ridicata, transport sau prestari servicii, cu cifra de afaceri anuala de peste 10.000 de euro, platile digitale au devenit obligatorii de la 1 ianuarie 2023!

Ce este un mPOS

Acesta este un sistem de punct de vanzare mobil, cunoscut si sub numele de mPOS. Acest lucru le permite comerciantilor sa accepte plati practic de oriunde – avand nevoie doar de un dispozitiv, sistemul mPOS si o conexiune la internet.

De ce sa alegeti MonePOS

MonePOS by AROBS este un dispozitiv de plata contactless, paperless, care consta in interconectarea directa a unui dispozitiv de dimensiuni reduse cu sistemele de taxare.

Un mPOS vine in sprijinul digitalizarii operatiunilor financiare desfasurate in cadrul a diverse domenii de activitate – FMCG, curierat, mic retail, florarii, food delivery, mobilitate urbana etc. si reprezinta o modalitate rapida si sigura de a efectua plati. 

Daca optati pentru MonePOS, sunteti siguri ca beneficiati de o solutie deja testata in mai multe orase mari din Romania, certificata Visa si Mastercard. 

Nu in ultimul rand, un MonePOS este prietenos cu mediul din simplu fapt ca nu necesita consumabile – hartie pentru printarea bonurilor. Chitantele electronice pot fi accesate de catre clienti prin scanarea codului QR care se afiseaza pe ecranul sistemului POS. 

Ce criterii trebuie sa indeplineasca un mPOS bun
Sistemul mPOS potrivit ofera flexibilitate afacerii dvs. fara a sacrifica securitatea. Cautati un mPOS cu urmatoarele capacitati:

Taxe de intretinere scazute

Faceti cercetari, deoarece unele companii mPOS percep taxe mari lunare, precum si taxe de tranzactie si alte costuri. La fel de important este si criteriul de pret mPOS.

Accepta orice tip de plata

Sistemul ar trebui sa fie compatibil cu EMV, ceea ce inseamna ca poate accepta carduri cu cip, precum si plati NFC (Google Wallet, Apple Pay si Samsung Pay, de exemplu);

Usor de utilizat

Interfata este usor de inteles si nu necesita o instruire extinsa a angajatilor dumneavoastra;
Alegerea corecta a unui mPOS va influenta volumul incasarilor si viteza operatiunilor din afacerea dumneavoastra.